Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων στην INTRACOM στο αντιρατσιστικό – αντιφασιστικό συλλαλητήριο, Σάββατο 19 Μάρτη

«...Απαιτούμε να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στη Συρία. Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις επεμβάσεις στη Μ. Ανατολή.

Απαιτούμε να συνεχίσει η δίκη των νεοναζί της Χρυσής στο Εφετείο και όχι στις φυλακές Κορυδαλλού, να φτάσουμε στην καταδίκη των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Να σταματήσουν οι διευκολύνσεις στους νεοναζί στη Βουλή και τα ΜΜΕ, την ώρα που δικάζονται ως εγκληματική οργάνωση.


 Συντονιζόμαστε σε όλη την Ευρώπη, στις 19 Μάρτη και απαιτούμε να φύγει το ΝΑΤΟ και η FRONTEX, να μπει τέλος στην ρατσιστική ΕΕ-φρούριο, να πέσουν οι φράχτες, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να ανοίξουν τα σύνορα, να δοθεί στους πρόσφυγες άσυλο και στέγη σε κατάλληλα για διαβίωση κτίρια με ευθύνη του δημοσίου, να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες. Συλλαλητήρια οργανώνονται σε 8 ελληνικές πόλεις, καθώς και σε 13 χώρες στην Ευρώπη κι αλλού. http://www.antiracismfascism.org/index.php/21/item/1678-19-marti-plimmyrizoume-tin-omonoia-stis-3mm-na-mi-leipsei-kaneis-diadilonoume-se-oli-tin-evropi-kalodexoumenoi-oi-prosfyges-rikste-tous-fraxtes-ekso-to-nato »

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στον Όμιλο Επιχειρήσεων INTRACOM, στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή τους συναδέλφους με το πανό του σωματείου στο αντιρατσιστικό – αντιφασιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 19 Μάρτη στην Ομόνοια 3μ.μ. και πορεία στα γραφεία της ΕΕ, αλλά και στα συλλαλητήρια σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου