Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Κάλεσμα σε συνέλευση σωματείων, εργατικών συλλογικοτήτων, επιτροπών αγώνα, Σάββατο 13/5 6μμ στην ΕΔΟΘ

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την συμφωνία με τους δανειστές, που ισοδυναμεί με νέο Μνημόνιο, την επόμενη της εργατικής πρωτομαγιάς. Ο εργοδοτικός γραφειοκρατικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ προκήρυξε με μεγάλη καθυστέρηση 24ωρη Γενική απεργία στις 17 Μάη.
Είναι ανάγκη να επιδιώξουμε την μέγιστη συσπείρωση των αγωνιζόμενων κομματιών στο εργατικό κίνημα και να οργανώσουμε πρωτοβουλίες για την επιτυχία της απεργίας καθώς και άλλα αγωνιστικά γεγονότα ενάντια στην ψήφιση των μέτρων.
Η μαζική και μαχητική διαδήλωση της Πρωτομαγιάς από την ταξική συγκέντρωση της Καμάρας, όπως και η επιτυχής απεργιακή μάχη για την Κυριακάτικη αργία, δείχνει τις δυνατότητες για ταξικό ανεξάρτητο κέντρο αγώνα που θα οργανώσει όχι μόνο την απεργία, αλλά κυρίως την ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος με πρωτοβουλίες κοινής δράσης.
Στην κατεύθυνση αυτή  πρωτοβάθμια σωματεία και εργατικές συλλογικότητες καλούν σε  συνέλευση αγώνα κάθε ταξικό σωματείο, αγωνιστική συλλογικότητα και αγωνιστή το Σάββατο 13 Μάη στις 6μμ στην ΕΔΟΘ (5ος όροφος γραφεία ΕΝΙΘ) για να διαμορφώσουμε από κοινού το αγωνιστικό σχέδιο της περιόδου απέναντι στην ψήφιση των μέτρων της 2ης αξιολόγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου